Reštaurácia Rosalia získala ocenenie na Zimnom festivale jedla

 

Zámocká reštaurácia Rosalia, a jej nadšený tím, sa už počas svojej prvej zimnej prevádzky zapojili do výnimočnej gastronomickej udalosti – Zimný festival jedla 2017.

Organizátori festivalu vyhodnotili a ocenili zapojené reštaurácie v kategóriách „Najobľúbenejšie reštaurácie ZFJ“ a „Nováčik roka“.

Reštaurácia Rosalia získala ocenenie Najobľúbenejšia nová reštaurácia.

Zimny_festival_jedla_diplom

Šéfkuchári slovenských reštaurácií pripravovali návštevníkom piateho ročníka Zimného festivalu jedlá v troch kategóriách.

V rámci zimného festivalu jedla pre Vás šéfkuchár zámockej reštaurácie so svojím tímom pripravili špeciálnu gurmánsku festivalovú ponuku:

Kategória „Chute regiónov“
Terina z husacej bielej pečene s karamelizovanou čerstvou figou, portské víno, melba toast

„Kategória „Naše ikonické jedlo“
Jahňací hrebienok „Forgach“ s krustou z dijonskej horčice, tymianový demi glace, zelenina ratatouille, polenta

Kategória „Recepty našich mám“
Pošírovaná hruška na varenom víne servírovaná s perníkovou zmrzlinou v medovom košíku 

ZFJ_5 ZFJ_3 ZFJ_1 ZFJ_2