Reštaurácia Rosalia získala ocenenie na Zimnom festivale jedla
Zámocká reštaurácia Rosalia, a jej nadšený tím, sa už počas svojej prvej zimnej prevádzky zapojili do výnimočnej gastronomickej udalosti – Zimný festival jedla 2017.
Organizátori festivalu vyhodnotili a ocenili zapojené reštaurácie v kategóriách „Najobľúbenejšie reštaurácie ZFJ“ a „Nováčik roka“.
Reštaurácia Rosalia získala ocenenie Najobľúbenejšia nová reštaurácia.
Šéfkuchári slovenských reštaurácií pripravovali návštevníkom piateho ročníka Zimného festivalu jedlá v troch kategóriách.
V rámci zimného festivalu jedla pre Vás šéfkuchár zámockej reštaurácie so svojím tímom pripravili špeciálnu gurmánsku festivalovú ponuku:
Kategória „Chute regiónov“
Terina z husacej bielej pečene s karamelizovanou čerstvou figou, portské víno, melba toast
„Kategória „Naše ikonické jedlo“
Jahňací hrebienok „Forgach“ s krustou z dijonskej horčice, tymianový demi glace, zelenina ratatouille, polenta
Kategória „Recepty našich mám“
Pošírovaná hruška na varenom víne servírovaná s perníkovou zmrzlinou v medovom košíku