Reštaurácia Rosalia

Zimný festival jedla 2018

 

Tím zámockej reštaurácie Rosalia, na čele so šéfkuchárom Arturom Parolom, sa opäť zapojil do výnimočnej gastronomickej udalosti Zimný festival jedla 2018.

Šéfkuchári slovenských reštaurácií ponúknu návštevníkom Zimného festivalu jedlá v troch kategóriách.

V rámci zimného festivalu sme si pre Vás pripravili špeciálnu gurmánsku festivalovú ponuku:

Kategória Naše ikonické jedlo” – charakterizujúce danú reštauráciu
Teľací chrbát sous vide na smržovej omáčke, domáce gnochi a grilovaná baby zelenina

Kategória Chute regiónov” – s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
Jemne glazovaný kozí syr na cviklovom konfite, rukola a redukované balzamico

Kategória Kuchárova voľba” – výnimočné jedlo mimo bežnej ponuky
Čokoládová láva na tanieri