Valentín je ideálnym sviatkom, kedy môžeme svojej najdrahšej polovičke vyjadriť svoju lásku a poďakovanie.

To najcennejšie, čo môžeme milovanej osobe dať, sú spoločne prežité chvíle.

Aby boli tie Vaše nezabudnuteľné, v zámockom hoteli Galicia Nueva si pre Vás šéfkuchár,

so svojím tímom reštaurácie Rosalia, pripravil menu, na ktoré Vás srdečne pozývame

od 10. do 18. februára 2018.

Nezabudnuteľným zážitkom bude určite aj valentínsky pobyt na zámku.

Predjedlo/Appetizer

V sekte marinované slimáky, zapečené s paradajkami, cesnakom a parmezánom, podávané s rukolou a domácim chlebom
Marinated snails, baked with tomatoes, garlic and parmesan, served with rucola and home-made bread
80 g;
9,50

 

Hlavné jedlo/Main course

Rolády z morského vlka s čerstvým špenátom a sušenými paradajkami, podávané na feniklovom rizote, so šafranovou omáčkou sabayone
Rolls of sea wolf with fresh spinach and dried tomatoes, served on a fennel risotto, sabayone saffron sauce
160 g; 18,50€

Plátky pomaly pečenej hovädzej sviečkovice s čerstvými bylinkami a maslovou zeleninou, podávané so zemiakovou slamou a bylinkovým maslom
Slices of slowly roasted beef sirloin with fresh herbs and butter vegetables, served with potato slices and herbal butter
180 g;
19,50€

 

Dezert/Dessert

Koláč Red Velvet s vanilkovou panna cottou a čerstvým ,,vášnivým“ srdcom
Red Velvet cake with vanilla varnish and fresh“passionate“ heart
140 g;
4,80€