Vážení hostia,

šéfkuchár zámockej reštaurácie Rosalia, Artur Parol, Vás pozýva na zámocké letné menu, ktoré si budete môcť vychutnať do 15. augusta 2018.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

Predjedlo/Appetizer

Kuracia roláda s hroznom podávaná na hruškovo-jablkovom chutney s kokosovým mliekom 3, 7

Chicken roulade with grapes served on pear-apple chutney with coconut milk 3, 7

80 g; 4,50 €

 

Polievka/Soup

Studená jogurtovo-cviklová polievka s kôprom a vareným vajcom 3, 7

Chilled yoghurt-beet soup served with dill and boiled egg 3, 7

0,33 l; 3,50 €

 

Hlavné jedlo/Main Course

Grilovaný steak z tuniaka podávaný na šaláte „Nicoise“ s vajcom, zemiakmi a vinaigrette dresingom 3, 4, 10

Grilled tuna steak served on „Nicoise“ salad with egg, potatoes and vinaigrette dressing 3, 4, 10 

220g; 18,00 €

 

Dezert/Dessert

Osviežujúci piškótový koláč s marhuľami a ovocným želé 1, 3, 7

Fresh sponge cake with apricots and fruits jelly 1, 3, 7

120 g; 3,50 €

 

Cenník zámockého letného menu je platný od 21. 06. 2018. Ceny sú uvedené s DPH.