Vážení hostia,
šéfkuchár zámockej reštaurácie Rosalia, Artur Parol, Vás pozýva na zámocké letné menu, ktoré si budete môcť vychutnať do 15. augusta 2018.
Tešíme sa na Vašu návštevu!
Predjedlo/Appetizer
Kuracia roláda s hroznom podávaná na hruškovo-jablkovom chutney s kokosovým mliekom 3, 7
Chicken roulade with grapes served on pear-apple chutney with coconut milk 3, 7
80 g; 4,50 €
Polievka/Soup
Studená jogurtovo-cviklová polievka s kôprom a vareným vajcom 3, 7
Chilled yoghurt-beet soup served with dill and boiled egg 3, 7
0,33 l; 3,50 €
Hlavné jedlo/Main Course
Grilovaný steak z tuniaka podávaný na šaláte „Nicoise“ s vajcom, zemiakmi a vinaigrette dresingom 3, 4, 10
Grilled tuna steak served on „Nicoise“ salad with egg, potatoes and vinaigrette dressing 3, 4, 10
220g; 18,00 €
Dezert/Dessert
Osviežujúci piškótový koláč s marhuľami a ovocným želé 1, 3, 7
Fresh sponge cake with apricots and fruits jelly 1, 3, 7
120 g; 3,50 €
Cenník zámockého letného menu je platný od 21. 06. 2018. Ceny sú uvedené s DPH.