Predjedlo/Appetizer

Kačacie paté s karamelizovanými gaštanmi na portskom víne a sušeným pomarančom 3, 7

Barbarie duck pate with caramelized chestnuts on port wine, dried orange 3, 7

80 g; 6,80 €

 

Polievka/Soup

Krém z pečeného zeleru s krutónmi z domáceho chleba, chilli olej 1, 3, 7, 9

Cream of baked celery with homemade bread croutons and chilli oil 1, 3, 7, 9

0,30 l; 4,50 €

 

Hlavné jedlo/Main Course

Supréme z perličky „sous vide“ na ragout z lesných húb, karlovarská tekvicová knedľa a ružičkový kel 1, 3, 7

Sous vide Guinea fowl Supreme on ragout from forest mushrooms, served with karlovar dumplings with pumpkin, buttered Brussels sprout 1, 3, 7

180g; 18,00 €

 

Dezert/Dessert

Tekvicový koláč s orechovou zmrzlinou a sušenými jedlými kvetmi 1, 3, 7, 8

Pumpkin pie served with walnuts ice cream and dried fir flowers 1, 3, 7, 8

120 g; 3,90 €

 

Cenník je platný od 16. 09. 2018. Ceny sú uvedené s DPH.

The prices are valid from 16. 9. 2018. All prices are inclusive of VAT.