Šéfkuchár Artur Parol a jeho tím Vás srdečne pozýva na vianočné menu.

Predjedlo/Appetizer

Galantína z perličky a kukuričného kurčaťa s pistáciami, podávaná na ragoût zo sušených fíg a ďatlí 3, 7, 8

Galantine from guinea fowl and corn fed chicken with pistachio  served with dried figs and dates 3, 7, 8

100 g; 8,00 €

 

Polievka/Soup

Vianočná zámocká kapustnica s údeným mäsom, klobásou, sušenými slivkami a hubami 9, 12

Christmas sour cabagge soup with smoked meat, sausage and dried plums and mushrooms 9, 12

0,30 l; 5,60 €

 

Hlavné jedlo/Main Course

Grilovaná fileta z morského vlka, zapečený fenikel s paradajkovou salsou, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou, citrónové maslo 4, 7

Grilled fillet of sea bass, served with baked fennel with tomato salsa, boiled potatoes with parsley and lemon butter 4, 7

150g; 14,00 €

 

Dezert/Dessert

Tradičný vianočný koláč „Štedrák“ podávaný s vanilkovo-makovou zmrzlinou 1, 3, 7, 8

Traditional christmas cake „Štedrák“ served with poppy seed-vanilla ice cream 1, 3, 7, 8

120 g; 4,50 €

 

Horúce nápoje/Hot drinks

Varené víno červené alebo biele

Hot wine red or white

0,20 l; 3,00 €

Vianočný punč

Christmas punch

     0,20 l; 3,50 €

 

Cenník je platný od 1. 12. 2018. Ceny sú uvedené s DPH.

The prices are valid from 1. 12. 2018. All prices are inclusive of VAT.