Vážení hostia,

šéfkuchár zámockej reštaurácie, Artur Parol, Vás pozýva na zámocké fašiangové menu, ktoré si budete môcť vychutnať od 7. januára do 5. marca 2019.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

Zámocké fašiangové menu

Predjedlo/Apettizer
Bravčová panenka plnená klobásovým mäsom, zelerovo-jablkové chutney 9
Stuffed pork tenderloin with sausage meat, apple-celery chutney 9
100 g; 6,90€

Polievka/Soup
Fazuľový strapkáč na údených rebierkach 7
Traditional slovak sourkraut and beans soup, prepared on smoked pork ribs 7
0,3 l; 4,00 €

Hlavné jedlo/Main Course
Grilované kotlety z mladého prasaťa, pečená cvikla, zemiaková kaša s chrenom, medový demi glacé 7
Grilled suckling pig chops, baked beetroot, mashed potatoes with horse radish, honey demi glacé 7
250 g; 23,00 €

Dezert/Dessert
Fašiangové slivkovo-oškvarkové papučky 1, 3, 7
„Fasiang Papučky“ with plums and greaves 1, 3, 7
150 g; 3,80 €

Horúce nápoje/Hot drinks
Varené víno červené alebo biele
Hot wine red or white
0,20 l; 3,00 €

Vianočný punč
Christmas punch
0,20 l; 3,50 €

 

Cenník je platný od 6. 1. 2019. Ceny sú uvedené s DPH.

The prices are valid from 6. 1. 2019.  All prices are inclusive of VAT.