Vážení hostia,

šéfkuchár zámockej reštaurácie, Artur Parol, Vás pozýva na zámocké pôstne menu, ktoré si budete môcť vychutnať do piatku 19. apríla 2019.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

Predjedlo/Appetizer

Marinovaný nórsky losos v morskej soli, podávaný s chrenovou penou a kaparami 4, 7

Norwegian salmon marinated in sea salt, served with horseradish foam and capers 4, 7

60 g; 6,60 €

Polievka/Soup

Krémová polievka z medvedieho cesnaku, s pošírovaným prepeličím vajíčkom a žeruchou sakura 3, 7,

Creamy soup of wild garlic, poached quail egg and wattercress sakura 3, 7

0,30 l; 4,80 €

Hlavné jedlo/Main Course

Grilovaná fileta z maslovej ryby, podávaná na teplom šaláte zo šošovice “Beluga” a fazuľových strukov, citrónová omáčka 4, 7, 10

Grilled fillet of butterfish, served on warm lentil “Beluga” and green beans salad, lemon sauce 4, 7, 10

150g; 12,90 €

Dezert/Dessert

Linecký mandľový rez podávaný s citrónovým sorbetom a čerstvým ovocím 1, 3, 7, 8

Linz almond slice served with lemon sorbet and fresh fruit 1, 3, 7, 8

100 g; 3,20 €

Cenník je platný od 6. 3. 2019. Ceny sú uvedené s DPH.

The prices are valid from 6. 3. 2019. All prices are inclusive of VAT.