Vážení hostia,

šéfkuchár zámockej reštaurácie, Artur Parol, Vás pozýva na zámocké jarné menu, ktoré si môžete vychutnať od 25. apríla 2019 do 21. júna 2019.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

Predjedlo/Appetizer

Biela špargľa pripravená metódou „Sous Vide“ , podávaná s holandskou
omáčkou, paradajkovou salsou a prosciutto šunkou 3, 7

White asparagus „Sous Vide“, served with hollandaise sauce,
tomato salsa and prosciutto ham 3, 7

80 g; 8,50 €

Polievka/Soup

Špargľový krém s čerstvou reďkovkou, podávaný s chlebovým chipsom a klíčkami 1, 3, 7,

Asparagus cream with fresh radish, served with bread chips and sprouts 1, 3, 7

0,30 l; 3,50 €

Hlavné jedlo/Main Course

Pečené kukuričné baby kuriatko, servírované s grilovanou
zelenou špargľou a jemne zaúdenou zemiakovou penou 7

Roasted corn feed baby chicken, served with grilled green asparagus
and light smoked potato foam 7

400g; 16,90 €

Dezert/Dessert

Svieža jahodová torta s čokoládovou polevou 1, 3, 7

Fresh strawberry cake with chocolate icing 1, 3, 7

120 g; 3,50 €

Cenník je platný od 25.4. 2019. Ceny sú uvedené s DPH.

The prices are valid from 25.4. 2019. All prices are inclusive of VAT.