Vážení hostia,

šéfkuchár zámockej reštaurácie Artur Parol, Vás pozýva na zámocké letné menu, ktoré si môžete vychutnať od 28. júna 2019.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

Predjedlo/Appetizer

Uhorková bruschetta s aioli majonézou, zapečená so syrom chedar (obsahuje: 1, 3, 7)

Cucumber bruschetta with aioli mayonnaise, baked with cheddar cheese (contains: 1, 3, 7)

200 g; 4,20 €

Polievka/Soup

Zeleninová polievka Minestrone (obsahuje: 9)

Minestrone vegetable soup (contains: 9)

0,30 l; 5,20 €

Hlavné jedlo/Main Course

Grilovaná chobotnica na cesnaku s bazalkovým pestom, podávaná s ratatouille zeleninou (obsahuje: 9, 14)

Grilled octopus on garlic with basil pesto, served with ratatouille vegetables (contains: 9, 14)

220 g; 21,00 €

Raviolli funghi s hubovou omáčkou a syrom Grana Padano (obsahuje: 1, 3, 7)

Raviolli funghi with mushroom sauce and Grana Padano cheese (contains: 1, 3, 7)

 300 g; 14,00 €

Dezert/Dessert

Čokoládový košík s mascarpone krémom a čerstvými jahodami (obsahuje: 3, 7)

Chocolate basket with mascarpone cream and fresh strawberries (contains: 3, 7)

70 g; 3,80 €

Cenník je platný od 28. 6. 2019. Ceny sú uvedené s DPH.

The prices are valid from 28. 6. 2019. All prices are inclusive of VAT.