Šéfkuchár Artur Parol a jeho tím Vás srdečne pozýva na sezónne jesenné menu,

ktoré môžete ochutnať od 3. októbra 2019.

Predjedlo / Appetizer

Restovaná kačacia pečeň s cibuľkou a jablkami, podávaná na čerstvo upečenom mini bochníku (Obsahuje: 1, 3, 7)

Roasted duck liver with onions and apples, served on a freshly baked mini loaf (Contains: 1, 3, 7)

100 g / 4,90 €

 

Polievka / Soup

Hokkaido tekvicová polievka s opraženými jadierkami a slaninovým chipsom, zjemnená kokosovým mliekom (Obsahuje: 7)

Hokkaido Pumpkin Soup with roasted pips and bacon chips, softened with coconut milk (Contains: 7)

0,30 l / 3,60 €

 

Hlavné jedlo / Main Course

Jelení chrbát v pistáciovej kruste servírovaný s domácimi kroketami z polenty, restovaným romanesco a omáčkou z čiernej kávy (Obsahuje: 1, 3, 7)

Deer back in pistachio crust, homemade croquettes of polenta, roasted romanesco and black coffee sauce (Contains: 1, 3, 7)

200g / 18,90 €

 

Dezert / Dessert

Gaštanový cheesecake podávaný so slaným karamelom a s ovocím (Obsahuje: 1, 3, 7)

Chestnut cheesecake served with salted caramel and fruit (Contains: 1, 3, 7)

140 g / 3,90 €

 

Cenník je platný od 3. 10. 2019. Ceny sú uvedené s DPH.

The prices are valid from 3. 10. 2019. All prices are inclusive of VAT.