Srdečne Vás pozývame ochutnať Adventné menu,
ktoré pre Vás pripravil šéfkuchár Artur Parol a jeho tím.
PREDJEDLO / APPETIZER
Tartar z marinovaného sleďa s ľanovým olejom a čerstvým pečivom (Obsahuje: 1, 3, 4, 7)
Marinated herring tartar with linseed oil and fresh bread (Contains: 1, 3, 4, 7)
80 g; 5,80 €
POLIEVKA / SOUP
Vianočná kapustnica pripravená s údeným mäsom, sušenými slivkami a hubami (Obsahuje: 7)
Christmas sour cabbage prepared with smoked meat, dried plums and mushrooms (Contains: 7)
0,30 l; 5,90 €
HLAVNÉ JEDLO / MAIN COURSE
Fileta z tresky v „Panko“ strúhanke na tradičnom zemiakovom šáláte (Obsahuje: 1, 3, 4, 10)
Cod fillet in „Panko“ breadcrumbs on traditional potato salad (Contains: 1, 3, 4, 10)
150 g; 15,60 €
DEZERT / DESSERT
Teplá jablková štrúdľa s vanilkovým krémom (Obsahuje: 1, 3, 7)
Luke warm apple strudel with vanilla cream (Contains: 1, 3, 7)
120 g; 4,80 €
Cenník je platný od 1. 12. 2019. Ceny sú uvedené s DPH.
The prices are valid from 1. 12. 2019. All prices are inclusive of VAT.