fbpx
SK
EN
HU

Gasztronómia

Mikor látogathat meg minket?

Reggeli 7:00-tól 10:00-ig

 

Étterem 12:00-től 22:00-ig

Kastély étterem

ROSALIA

A Rosalia étterem látogatása során igazán felejthetetlen élmény vár Önre. Az étterem egyedülálló módon ötvözi a történelmet és a jelent, így képes megcsiklandozni az ízlelőbimbóit, magával ragadni és elvarázsolni a nagyszerű hangulattal és olyan gasztronómiai élményt nyújtani, melyben a hagyományos receptek és a modern szállodai konyha elemei találkoznak. Az étterem hagyományos szlovák ételeket kínál modern elemekkel, amelyek helyi forrásból származó szezonális alapanyagokból és saját termékekből készülnek.

Rosalia 2
dvorana

Kastélyudvar

ARCADIA

Egyedülálló tér modern, íves üvegtetővel, amely harmonizál az eredeti építészeti stílussal, egy olyan hangulatot teremt, amely azonnal lenyűgöz. A kávézórészben történő kellemes időtöltés és a gasztronómiai részben való étkezés kombinációja biztosítja, hogy mindkét világ legjavát élvezhesse.

Kastélyborozó

NICOLAUS

A kastélyborozó, mely bor archívummal, különálló szalonnal, szeparé dohányzó, táncparkettel és biliárddal rendelkezik, egy olyan hely, ahol a borok iránti szenvedély tökéletes kényelemmel ötvöződig. A gyönyörű napsütéses napokat és kellemes estéket a nyári teraszon élvezheti.

Vináreň stoly
piper

Chesterfield stílusú otthonos

Piper klub

A Chesterfield stílusú otthonos klubban, kandallóval, megtapasztalhatja a hagyományos elegancia és a luxus tökéletességét. Az angol Chesterfield stílusú bőrbútorok kényelmes légkört teremtenek, ahol pihenhet és élvezheti a kitűnő konyakot, amely tovább emeli az it tartózkodás élményt.