fbpx
SK
EN
HU

Galicia Nueva, kastélyszálló****

Nógrad megye kincse

A nemzeti kulturális örökség megújításának gondolata mély üzenetet hordoz. Egy kivételes hely létrehozását, ahol megtapasztalhatják a hely szellemét, a ``genius loci``-t. Ahol a múlt a jelennel kéz a kézben jár, a Galicia Nueva,**** kastélyszálló újkori történelmét alkotva. Köszönjük, hogy álmaikat felejthetetlen élményekre változtathatjuk.

Galicia Nueva, kastélyszálló****

Szállás

a kastélyszállóban

A Galicia Nueva kastélyszálló**** egy hely, ahol pihenhet és megtapasztalhatja a múlt romantikus hangulatát. A szálloda kényelmes szobákkal várja Önöket, amelyek berendezése még a legigényesebb vendégek elvárásainak is megfelel.

Minden szoba ízlésesen, hagyományos történelmi stílusban van berendezve, ami nagyon romantikus és kellemes hangulatot áraszt. Akár romantikus hétvégét tervez a párjával, akár családi nyaralást, nálunk megtalál mindent, ami egy felejthetetlen és szeretetteljes pihenéshez szükséges.

További részletek

Jöjjön és pihenjen néhány napig a legromantikusabb történelmi szállodában, és mi átváltoztatjuk elképzeléseit felejthetetlen élményekké.

Gasztronómiai élmények

Étterem

Élmény minden érzékszerv számára. Hagyományos receptek modern elemekkel. A kellemes légkörű Rozália étterem minden érzékszervét gasztronómiai élménnyel kényezteti.

Esküvői nap egy történelmi helyszínen.

Esküvők

Ismeri azt az érzést, amikor különlegesnek érzi magát, amikor tökéletes összhangban érzi magát a hellyel, az idővel... Üdvözöljük a Galicia Nueva kastélyszállodában****, ahol az Ön álmai válhatnak valóra!

Galicia Nueva, kastélyszálló****

Konferenciák

Az általunk nyújtott szolgáltatások prémium színvonala és a történelmi helyszín egyedülálló légköre elengedhetetlen elemek az egyedi vállalati rendezvények, csapatépítő tréningek, tanácskozások, képzések vagy fontos üzleti találkozók megszervezéséhez.

Nógrad megye kincse

Galicia Nueva, kastélyszálló****