fbpx
SK
EN
HU

Kastélypark

Kastélypark

A halastóval rendelkező angol erdőpark egy egyedülálló hely, amely azonnal béke oázisába repíti Önt. Egy piknik a parkban, vagy egy romantikus csónakázás a híd alatt az eredeti szigetre, nem csak a romantikus lelkek számára varázslatos. Mindazok, akik szeretik hallgatni a természet hangjait, de az cselekvőbbek – kerékpárosok, kutyatartók vagy szabadidős horgászok – is megtalálják a magukét.

Többfunkciós sportpálya

A kastélypark az cselekvő életmód kedvelőinek gondosan kialakított többfunkciós sportpályát kínál. Szervezzen barátaival asztalitenisz, tenisz, röplabda vagy tollaslabda bajnokságot a nyaralása alatt, és a nyeremény az Ön szeretteivel közösen eltöltött idő lesz.

Kastély halásztó és a Filagoria pavilon

A kastélypark szíve egy eredeti halásztó, amelyet egy festői kis sziget és napozóágyak egészítenek ki. Ideális hely a nyári pihenéshez egy frissítő itallal.

Gyermekvilág

A gyermek vendégeink számára különleges helyet alakítottunk ki a parkban, ahol szeretettel hoztunk létre egy játszóházat homokozóval, csúszdával és hintákkal.

Kastély mini farm

A természettel összhangban élnek az állataink is, a kis farmunk lakói. A kis gazdiknak konyhában gondosan előkészítjük az egészséges csemegéket, amelyeket Galicio, a finomságokat kedvelő szamár, Pedro, a barátságos póni, és a többi állat örömmel fogad, várva minden látogatásukat.